As Oy Tampereen Tyvipuisto
Runkokatu 7, Haukiluoma,Tampere


Laadukkaita rivitaloasuntoja myynnissä, varaa pian omasi!

Osa asunnoista on myyty, tarkasta ajantasainen tieto myyjältä

Asunto Oy Tampereen Tyvipuistoon rakennetaan puistoon rajoittuvalle tontille korkeatasoisia rivitaloasuntoja. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja avariin oleskelutiloihin. Lämmitysmuodoksi on valittu edullinen ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kaikkien asuntojen puistoon rajoittuvat pihat/terassit suuntautuvat aurinkoiseen etelä-lounaaseen.

Nykyaikaiset ja toimivat pohjaratkaisut
Asunnot rakennetaan Länsi-Tampereelle Haukiluoman asuinalueelle puistoon rajoittuvalle tontille. Nykyaikaiset ja toimivat pohjaratkaisut. Kaikkien asuntojen keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran tilakokonaisuuden. Lisää avaruutta tuo asuintilojen 2,65 - 2,7 metrin huonekorkeus.

Kattava varustetaso
Nykyaikaiseen varustetasoon sisältyy mm. olohuoneen, ruokailutilan ja makuuhuoneiden valkolakattu tai luonnonvärinen tammiparketti sekä eteisen, keittiön ja kosteiden tilojen laadukas laatoitus. Laadukkaat kalusteet Keittiömaailmasta, valinnan mukaan valkoiset tai rosteripintaiset AEG kodinkoneet; mm. induktiotaso ja kalusteuuni. Saunan panelointi ja lauteet tervaleppää, saunassa vakiona kuituvalot.

Leveät terassit etelään ja lounaaseen 
Olohuoneesta käynti asunnon levyiselle, osittain lasikattoiselle terassille, yläkerrassa lisäksi parveke. Kaikkien asuntojen pihat/terassit/parvekkeet suuntautuvat aurinkoiseen etelä-lounaaseen, lisäksi kaikkien asuntojen pihat/terassit rajoittuvat puistoalueeseen.

Lämmitysmuotona maalämpö
Lämmitysmuotona maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, lisäksi tehokkaalla lämmön talteenotolla varustettu asuntokohtainen tulo-/poistoilmanvaihto. Kaikilla asunnoilla 2 autopaikkaa; sähköpistokkeilla varustettu autokatospaikka ja pihapysäköintipaikka.

Palvelut lähellä
Palvelut löytyvät läheltä Tesoman tai Lielahden kauppakeskuksista. Liikuntaa harrastaville lyhyt matka mm. uimahalliin ja jäähalliin.

 

Olisiko tässä tuleva kotisi? 
Tutustu lisää:

Eero Konttila
myyntijohtaja
puh 0500 622 699
eero.konttila@bo.fi

Lataa esite

Lataa hinnasto